طراحی و ساخت انواع سازه های آهنی و اجرای پروژه های آهنگری

پارس درب با بیش از دو دهه فعالیت در زمینه ساخت وطراحی درب های فلزی ونرده حفاظ .درب سوله. سایبان . پلی کربنات و...

طراحی و ساخت انواع سازه های آهنی و اجرای پروژه های آهنگری

پارس درب با بیش از دو دهه فعالیت در زمینه ساخت وطراحی درب های فلزی ونرده حفاظ .درب سوله. سایبان . پلی کربنات و...

۵ مطلب در اسفند ۱۳۹۵ ثبت شده است


🔷1- لوله کشی آب سرد و آب گرم مصرفی ساختمان، باید پیش از نصب لوازم بهداشتی مصرف کتتده ، با آزمایش نشت کنترل شود، در این آزمایش فشار و مدت زمان چقدر است ؟ 

🔹پاسخ : فشار آزمایش 10 بار - مدت آزمایش 1 ساعت 

🔶2- در لوله کشی آب سرد و آب گرم مصرفی در داخل ساختمان حداکثر فشار کار مجاز و حداکثر دمای کار مجاز چقدر است؟

🔸پاسخ :حداکثر فشار کار مجاز 10 بار است 

⚠️حداکثر دمای کار مجاز 65 درجه ی سیلسیوس است.

🔷3- شبکه ی لوله کشی آب سرد و آب گرم مصرفی در ساختمان ، که لوله کشی آب آشامیدنی است، باید با نصب مانع برگشت جریان در برابر آلاینده ها شود. برای مصرف کننده های زیر چه نوع مانع برگشت جریان لازم است؟

🔹پاسخ : شیر سرشلنگی برای آبیاری فضای سبز 

⚠️اتصال آب به دوش کمر تلفنی حمام (اتصال شلنگی)

جواب :

- فاصله ی هوایی یا شیر یک طرفه ی دوتایی یا یک شیر یک طرفه و یک خلاشکن 

- شیر یک طرفه ی دوتایی یا یک شیر یک طرفه و یک خلاشکن

🔶4- در لوله کشی آب گرم کننده ، در تاسیسات گرمایی ساختمان ، می توان از لوله های مسی استفاده کرد. محدودیت های کاربرد لوله ی مسی در لوله کشی آب گرم کننده چیست؟

🔸پاسخ : لوله ی مسی باید بدون درز باشد. حداکثر قطر خارجی لوله 54 ملیمتر باشد. حداکثر دمای کار سیستم 120 درجه ی سیلسیوس باشد.

🔷5- لوله کشی آب گرم کننده ، در تاسیسات گرمایی ساختمان ، پس از نصب باید آزمایش نشت شود، اگر آزمایش نشت با آب صورت گیرد، حداقل فشار آزمایش و مدت آزمایش چقدر باید باشد؟

🔹پاسخ :حداقل فشار آزمایش 4 بار باید باشد.

🔶6- در لوله کشی فولادی ، برای جریان آب گرم کننده یا بخار تاسیسات گرمایی ساختمان ، اتصال قطعات لوله به لوله ، لوله به فیتینگ و فیتینگ به فتینگ چگونه باید انجام گیرد؟

🔸پاسخ :در قطر نامی لوله تا 50 ملیمتر (2 اینچ) اتصال باید از نوع دنده ای باشد و از قطر نامی لوله 65 میلیمتر و بزرگتر از آن از نوع جوشی و فلنچی باشد.

🔷7- استفاده از لوله خم در لوله کشی گالوانیزه ، مطلقا مجاز نیست .

🔶8- محاسبه و اندازه گذاری لوله های توزیع آب سرد و گرم مصرفی باید بر اساس رعایت صرفه جویی در مصرب آب صورت بگیرد.

🔷9- در لوله کشی تاسیسات گرمایی با دمای کار حداکثر 90 درجه سانتیگراد و فشار کار 4 بار باید از لوله تک لایه پلی اتیلن دمای بالا استفاده کرد. (سری 3/2)

🔶10- لوله آب سرد مصرفی در داخل سقف کاذب به علت تقطیر در سطوح خارجی آن، ممکن است سقف کاذب را مرطوب کند، چه راه حلی برای آن مناسب است؟

🔸پاسخ : لوله آب سرد مصرفی عایق شود.

لوله کشی


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ اسفند ۹۵ ، ۱۴:۴۷
اصغر آراسته

درب لابی در ابعاد 340*340 به وزن 480کیلو گرم و درب ورودی در ابعاد 115*240 به وزن 210 کیلو گرم 

محل نصب : خیابان مژده خیابان لاریجانی نبش شیبانی پلاک 7

درب پارکینگدرب پارکینگدرب پارکینگدرب پارکینگدرب پارکینگدرب پارکینگدرب پارکینگدرب پارکینگ

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ اسفند ۹۵ ، ۱۳:۴۲
اصغر آراسته

قیرگونی،حمام،توالت،روشویی،آشپزخانه

یکی از روشهای سنتی و البته بسیار مهم در ساختمان سازی قیرگونی میباشد که با توجه به پیشرفت روز به روز صنعت ساختمان سازی هنوز جایگاه خود را در بین سازندگان ساختمان از دست نداده است   

♻️در ساختمانها قسمت های فوق که از مهمترین مکانهای ساختمان است از لحاظ اجرای ساختمانی مخصوصاً در مورد قیر گونی دارای یک نوع دیتیل می باشد فقط ممکن است ازلحاظ عمران (ابعاد محلها ) و یا تأسیسات و  نوع لوله کشی باهم متفاوت باشند.

 ♻️کف دیوارهای سرویسها دارای دیتلهای جداگانه می باشند لایه های کف سرویسها از پایین به بالا بعد از  بتن به شرح زیر است.

1- بتن سبک برای شیب بندی،  2- یک لا یه ماسه سیمان،

 3-قیر و گونی ،  

4-فرش

💢قیر و گونی سرویس ها:

قیر و گونی سرویسها بهتر است در دو مرحله انجام شود.  

🔹مرحله اول دیوارها، 

🔹مرحله دوم کف 

 جالب توجه نظر به اینکه معمولاً کاشی کاری سرویسها را قبل از فرش کف انجام می دهند چنانچه قیر و گونی کف نیز همزمان با قیر و گونی دیوارها انجام شود در موقع کاشی کاری و عبور و مرور کارگران از روی کف ناچار قیر و گونی آسیب دیده و سوراخ می شود و در نتیجه در موقع فرش کف ، دوباره این قیر و گونی با دو لایه گونی تجدید شود. 

بنابر این برای جلوگیری از این دوباره کاری بهتر است ابتدا دیوارها را قیر و گونی نموده وحداکثر این قیر و گونی را تا 10 سانتیمتر روی کف ادامه دهیم وبعد از اجرای کاشی کاری و بلافاصله قبل از فرش کف نسبت به قیر و گونی کف اقدام نموده و فوراً فرش کف را شروع نماییم تا با عبور ومرور کارگران قیرو گونی کف آسیب نبیند.

و برای اطمینان بهتر است قیر و گونی کف سرویسها در دو لایه گونی و سه لایه قیر انجام شود وبعد از اجراء حتماً به وسیله آب بستن در محل از غیر قابل نفوذ بودن آن مطمین شویمتا از دوباره کاری جلوگیری بشود. 

نکته مهم : اگر قیر و گونی کف را همان طوری که در بالا اشاره شد بعد از کاشی کاری دیوار انجام می دهیم باید حتما قیر و گونی کف زیر قیر و گونی قبلی که از دیوار روی کف آورده ایم قرار گیرد و باید حتما به وسیله قیر داغ این دو لایه به همدیگر بچسبدتا مانع نفوذ اب از زیر سنگ فرش بشود. 

 ونکته بعدی : در موقع قیر و گونی کف ، باید دقت شود تا محل کفشور کاملا آب بندی شده ودر صورت امکان این قیر و گونی داخل لوله کفشور قرار گیرد که در این صورت می باید لوله کفشور به اندازه کافی بزرگ باشد تا هم قیر و گونی و هم کفشور را در خود جا دهدکه در صورت باریک بودن لولهبا مشکلات زیادی روبرو میشوید.

قیر گونیقیر گونی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ اسفند ۹۵ ، ۱۸:۵۵
اصغر آراسته

بسته به ابعاد درب سفارشی، وزن، قیمت و سایر پارامترهای درب متغیر می باشد.

 جهت دریافت اطلاعات از وزن، قیمت، زمان تحویل و سایر ویژگی های درب سفارشی می توانید از قسمت تماس با ما ، با ما در ارتباط باشید.

درب پارکینگ

درب پارکینگدرب پارکینگدرب پارکینگدرب پارکینگدرب پارکینگدرب پارکینگدرب پارکینگدرب پارکینگ
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ اسفند ۹۵ ، ۱۹:۱۹
اصغر آراسته


 

در این پست قصد داریم در مورد زنگ زدگی میلگرها بر طبق 2 آیین نامه آبا و مبحث 9 مقررات ملی ساختمان بحث کنیم، خلاصه بررسی این دو آیین نامه این است که:

"برای استفاده از آرماتورهایی که به طور سطحی زنگ زده اند ممنوعیتی وجود ندارد."

در هر صورت برای جزییات بیشتر و نکات اجرایی مطرحه لطفا ادامه پست را مطالعه فرمایید:

1. از دید آیین نامه بتن ایران ( آبا )

✅  در مورد زنگ زدگی میلگرد ها می نویسد:

🔸 4-8-1 میلگردهای فولادی را باید در محلهای تمیز و عاری از رطوبت انبار کرد تا از زنگ زدگی و کثیف شدن سطح آنها جلوگیری گردد.

🔸 4-8-2 میلگردهایی که تا حد پوسته شدن زنگ زده باشند بویژه میلگردهایی که بطور موضعی و عمیق دچار خوردگی شده اند، بدون انجام آزمایش و حصول اطمینان از انطباق مشخصه های آنها با مشخصه های مورد نظر و در نظر گرفتن کاهش احتمالی سطح مقطع ، قابل استفاده در بتن آرمه نمی باشند.

بنابراین مطابق آیین نامه بتن ایران در صورتی که زنگ زدگی منجر به پوسته شدن و یا خوردگی عمیق نشده باشند مصرف آرماتور در بتن بلامانع است.

دراین دومورد ممنوعیت نیز بحث بر سر آن است که آیا میزان کاهش سطح مقطع منجر به کمتر شدن میزان سطح مقطع مورد نیاز در طراحی شده است یا خیر؟

بسیاری از اعمال نظر های سلیقه ای مربوط به بند اول میشود که در آن تاکید شده باید از زنگ زدگی میلگرد جلوگیری نمود. اما همانگونه که مشاهده میشود ،حکم ممنوعیت مصرف تنها برای میلگردهای پوسیده صادر میگردد.

✅ این آیین نامه در فصل هشتم خود میگوید:

🔸 8-1-4-4 : میلگردها نباید در معرض هیچگونه آلودگی با اثر زیان آور بر چسبندگی آنها از قبیل گل، روغن و سایر پوششهای غیر فلزی مضر قرار گیرند.

این بند در خصوص زنگ زدگی صحبت نمیکند لیکن به عنوان یک قاعده کلی میگوید: میلگرد"نباید در معرض هیچ نوع آلودگی با اثر زیان آور بر چسبندگی" قرار گیرد. اما آیا زنگ زدگی کامل قشر رویه آرماتور موجب کاهش چسبندگی می گردد . در ظاهر بله اما به نظر میرسد که آزمایشات صورت گرفته بر روی آرماتور های زنگ زده خلاف این نظر را دارند. که در ادامه به بررسی و بازگوی پاره ای از این آزمایشات خواهیم پرداخت.

✅ آیین نامه بتن ایران "آبا" در فصل هشتم آورده است:

🔸 8-1-4-5 : میلگردها نباید در معرض خوردگی ، به میزانی که به کاهش سطح آنها منجر شود قرار گیرد.

در این بند آیین نامه به صراحت معیاری برای "نباید" خود بیان کرده است.

مشکل اینجاست که مرسوم شده با مشاهده آرماتورهایی که سطح رویه آنها دچار زنگ زدگی گردیده از برس کشی و در مواردی که زنگ منجر به پوسیدگی شده باشد سند پلاست را لازم میدانند . گرچه مورد دوم مطابق مقررات و الزامی است لیکن برای آرماتور زنگ زده ، برس نزدن بهتر از برس زدن است.

2. از دید مبحث نهم مقررات ملی ساختمان

دومین مرجع تصمیم گیری در خصوص بتن، مبحث نهم مقررات ملی ساختمان میباشد.


✅ فصل چهارم مبحث نهم می نویسد:

🔸 9-4-13-1 : میلگردهای فولادی را باید در محلهای تمیز و عاری از رطوبت و گل وخاک و سایر آلودگی ها نگهداری کرد تا از زنگ زدگی و کثیف شدن سطح آنها جلوگیری شود.

همانگونه که مشاهده می شود این بند تکرار تلفیق دو بند 4-8-1 و 8-1-4-4 آیین نامه آبا می باشد. و مطلب تازه ای ندارد.

🔸 9-4-13-3: میلگردهای پوسته شده باید ماسه پاشی و پس از برآوردن ضوابط مذکور در بندهای 9-4-7 و 9-4-8 مصرف شود ، رفع پوسته ها با استفاده از برس سیمی و سایر روشهای مشابه مجاز نیست.

🔸 9-4-8-2 : در مورد میلگرد هایی که تا حد پوسته شدن زنگ زده باشد به ویژه میلگرد هایی که به طور موضعی و عمیق دچار خوردگی شده باشند باید پس از ماسه پاشی آزمایشات (الف) و (ب) بر روی نمونه های آنها انجام شود.

الف)آزمایش و کنترل مجدد موارد مذکور در بندهای 1 تا 5 فوق.(بند های 1 تا 5 مربوط به مشخصات مکانیکی میلگردها می باشد.

ب)اندازه گیری مجدد قطر اسمی میلگردها و مطابقت آن با رواداریهای مذکور در استاندارد 3132 ملی ایران.

🔸 همانگونه که مشاهده می شود مبحث نهم نیز ممنوعیتی برای استفاده از آرماتورهایی که به طور سطحی زنگ زده اند قایل نشده است.

زنگ زدگی میلگردها

  زنگ زدگی میلگردها

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ اسفند ۹۵ ، ۱۹:۳۰
اصغر آراسته